Vill du börja spela golf?

Vi har nybörjarkurser; traditionella grupper, intensivkurser och individuella upplägg. Det ska vara kul och enkelt att börja spela golf på Östersund-Frösö Golfklubb. För att få en bra start och lära sig grunderna och tekniken inom golf börjar man alltid med en introduktion och utbildning, det som heter att man tar Grönt kort. Utbildningen består av en teoretisk del som genomförs till stor del på nätet och en praktisk del som genomförs ute på Östersund-Frösö Golfklubb. Östersund-Frösö Golfklubb erbjuder genom vår golf-professional Göran Knutsson och hans personal olika möjligheter att ta Grönt kort och få en bra start som ny golfare.

Nästa kurstillfälle är. Kursen kostar 2 000 och efter avslutad kurs är du klar att söka medlemskap hos en golfklubb. Det finns möjlighet att bli medlem på Östersund-Frösö Golfklubb redan när du inleder kursen. I samband med kursen får du också mer information om hur man blir medlem på ÖFG och vilka olika typer av medlemskap som finns. Anmälan sker till Frösö Golfshop på mejl: pro@ofg.nu eller telefon 063 57 91 90 Har du frågor kring medlemskap är du välkommen att kontakta oss på kansliet. Telefon: 063 57 60 31 eller mejl: kansli@ofg.nu

Erbjudande till ett värde av 2 000:- För dig som i samband med kursen väljer att teckna A-spelrätt på Östersund-Frösö Golfklubb erhåller kursen utan kostnad.

Bli medlem på ÖFG redan idag!

Östersund-Frösö Golfklubb är känd för att ha en av Sveriges vackrast belägna golfbanor. Den åsikten har otaliga gäster och skribenter gett uttryck för under årens lopp. Trivsel och en avslappnad atmosfär tillsammans med en fantastisk utsikt kännetecknar klubben. Första hålet anses vara ett av Europas mest intagande öppningshål enligt Svensk Golf (2014).

Golfalternativ för alla!

Hos oss finns en äventyrsbana för de minsta där Jämtkraft bjuder på fritt spel , en 9-håls Pay & Play bana, en 18-hålsbana, ett förnämligt övningsområde, stor drivingrange, en välsorterad golfshop och en golfrestaurang med utsikt över Storsjön och den jämtländska fjällvärlden.

Vill du bli medlem? -Vi har plats för dig!

För mer information om medlemskap och priser: Avgifter 2017 Östersund-Frösö Golfklubb

Välkommen till Östersund-Frösö Golfklubb!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.